Kapalı Yol Halk Bankası önünde toplanan yaklaşık 1000 kişi, ‘Hırsız Var’, ‘Hırsız Tayyip Erdoğan’,
‘Bu daha başlangıç mücadeleye devam’ ve ‘Hükümet İstifa’ sloganları ile Cumhuriyet Meydanına yürüdü.
Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal arasında dün gece gündeme düşen telefon görüşmelerine ait kasetler, 17 Aralık’ta başlayan ve her geçen gün buzdağının daha büyük bir kısmını görünür hale getiren yolsuzluk dalgasına damgasını vurdu.
Kayıtlarda 30 milyon avro ve daha fazla paradan söz edilmesi halk arasındaki tepkiyi de büyüttü.
Ses kasetinin gündeme düşmesiyle birlikte Antalya halkı , her yanından pislik saçılan yolsuzluklara cevabını vermek için sokağa çıktı.
Antalya’lılar yürüyüş boyunca’Haramilerin Saltanatını Yıkacağız’, ‘Ayakkabı Kutusu Partisi’, ‘Faiz Lobisi, Vaiz Lobisi, Porno Lobisi, En Büyüğü Montaj Lobisi’, ‘Bu Halk AKP’yi Sıfırlayacak Hesap Vereceksiniz’, ‘Dik Dur Eğilme Paraların Düşüyor’, ‘Bilal sıfırladın mı paraları’, ‘Paraların yüzde 50’sini evde zor tutuyorlar’ gibi yazılı dövizler taşıdılar
Cumhuriyet Meydanında ÖDP,TKP,HDP, DİSK, KESK ve Halkevi temsilcileri yaptıkları konuşmalarda mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurguladılar.