Elmalı ilçesinde  14 yaşında bir kız çocuğuna  tecavüz  ettikleri iddiası ile haklarında dava açılan dört kişinin yargılanması sürüyor.

Elmalı Ağır Ceza Mahkemesinde süren davayı izlemek ve tecavüze uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki kız çocuğuna destek olmak amacıyla Antalya’dan 5 Kaş ilçesinden 15 kadın Elmalı’da idi.

Davayı izleyenler arasında olan  Antalya Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği sözcüsü Kamile Yılmaz. “Öğrenci olan M. yi korkutarak önce çıplak fotoğrafını çektikleri, sonra da tehdit ederek tecavüz ettikleri iddia ediliyor. Yaşları  20-22 arasında değişen ve aralarında bir üniversite öğrencisi de olan dört genç,  iddiaya göre  İlk tecavüzü videoya çekerek internette yayınlamışlar. Şu anda ikisi tutuklu. Mahkeme 15 Eylül’e ertelendi. Davanın bundan sonrada takipçisi olacağız.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here